23. evropski kongres psihoterapeuta

Veliko nam je zadovoljstvo i čast da vas pozovemo na 23. Kongres Evropske Asocijacije za psihoterapiju, koji će se ove godine organizovati u saradnji sa Savezom psihoterapeuta Srbije. Kongres će se održati u Beogradu (Srbija), od 18. do 21. oktobra 2018. godine. Tradicionalno, članovi savetovališta Metanoja će učestvovati na ovakvom skupu.

Ovo je drugi put da se kongres evropskih psihoterapeuta organizuje u Beogradu, što je veliko priznanje našoj zemlji i domaćim psihoterapeutima, kao i Savezu psihoterapeuta Srbije. Tokom 2004. godine smo takođe sa velikim uspehom i odličnom posećenošću organizovali kongres evropskih psihoterapeuta.

Tema 23. EAP kongresa je „Razum i osećajnost u psihoterapiji“. Ovom prilikom, psihoterapeuti iz Evrope razmatraće jedno od suštinskih pitanja psihoterapije – odnos između razuma i emocija – kognicije, afektivnog i ponašajnog, kao i sistemskog aspekta.

Kongres će dati neke odgovore na pitanje: Šta je novo u evropskoj psihoterapiji? Takođe će domaći stručnjaci i psihoterapeuti iz regiona imati priliku da se predstave evropskoj psihoterapeutskoj javnosti. Zajedno sa evropskim ogranizujemo i 8. Kongres psihoterapeuta Srbije kao jedinstven, zajednički događaj. Svi učesnici će imati mogućnost da učestvuju u profesionalnim razmenama mišljenja, na formalnim aktivnostima ili na neformalnim sastancima sa kolegama iz različitih područja rada, istih ili drugih psihoterapijskih modaliteta. Vodeći evropski stručnjaci iz različitih psihoterapijskih modaliteta pridružiće nam se u Beogradu, kao  plenarni predavači, predavači i voditelji radionica. Za kolege iz regiona će prisustvo na Kongresu evropskih psihoterapeuta biti dodatna prilika da upoznaju Beograd i Srbiju. U skladu sa tradicijom prethodnih evropskih kongresa psihoterapeuta, nadamo se da ćete nam se pridružiti i da ćemo zajedno kreirati nezaboravno i dragoceno iskustvo.

Za više informacija o 23. evropskom kongresu kliknite ovde.

2.645

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.