Pripremna nastava za STUDIJE PSIHOLOGIJE

Spoljni saradnici Savetovališta Metanoja će i ove godine organizovati pripreme za studije psihologije. Prenosimo njihovo obaveštenje i toplo ih preporučujemo.

Master psiholozi i ove godine organizuju pripremnu nastavu za polaganje testa znanja iz psihologije! Imamo višegodišnje iskustvo u pripremama studenata, kao i u organizovanju i držanju vežbi na Filozofskom i Defektološkom fakultetu. Do sada je 90% kandidata koje smo spremali upisalo prvu godinu. Za vas smo pripremili testove znanja koji pokrivaju celu knjigu.

Ukoliko vas zanima šta je Frojd rekao o snovima, kako prepoznati laganje, šta je konformiranje a šta konfrontiranje, studije psihologije su pravi izbor za vas. Ako imate želju da ove godine upišete psihologiju, možete pozvati sledeće brojeve: 064/900 87 12 (Nikola) ili 060/62 82 591 (Teodora) i zakazati svoj prvi promotivni čas. Nudimo vam kvalitetnu, relevantnu i zabavnu pripremnu nastavu. Ne propustite priliku da upišete studije koje želite, niti da neko drugi zauzme mali broj predviđenih mesta za upis (5 kandidata na 1 mesto). Budući da je broj mesta za polaznike priprema ograničen, poželjno je da se prijavite što pre. Vidimo se! 🙂

Ukoliko vam je lakše, možete popuniti kratku kontakt formu i neko će vam se ubrzo javiti.

1.655

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.