PRIKUPLJANJE PODATAKA

Posetilac može da poseti veći deo internet sajta osim dela gde je potrebno biti registrovan korisnik. Dokle god ne poruči ništa mi ne prikupljamo nikakve lične informacije od njega već samo koristimo kolačiće kako bi obezbedili bezbedan i pouzdan rad sajta.

Ukoliko korisnik odluči da sarađuje sa nama i poruči bilo koju uslugu koja nije domen moraće da kao fizičko lice ostavi svoju email adresu preko koje će primiti svoju porudžbinu i na koju će biti automatski registrovan na ovom sajtu. Ukoliko želi da poruči kao pravno lice moraće da ostavi i podatke firme kao što su Ime firme, adresa firme, pib i matični broj.

Ukoliko korisnik odluči da zakaže seansu kod nas moraće da dostavi osnovne lične informacije koje su neophodne da bi domen bio registrovan. Podaci koje se zahtevaju za registraciju domena su: Ime, Prezime, Adresa, Telefon, Email, Grad, Država i poštanski broj.

Na sajtu se koristi i google analytics koji prikuplja podatke radi analziranja kretanja posetioca po sajtu kao i livechat pomoću koga korisnici mogu da kontaktiraju prodaju ili podršku.


KAKO SE KORISTE PRIKUPLJENI PODACI

Podaci se koriste pre svega za upravljanje usluge koje su kupljene. Ostali podaci koji se ne tiču usluga kao što je praćenje ip adrese i kolačića jeste za bolju analizu korisnika i korisnik ne može biti identifikovan pomoću njih sa naše strane dokle god nije ulogovan na našem sajtu.


ZAŠTITA PODATAKA

Kao i sa našim uslugama tako i na ovom serveru gde se čuvaju podaci kao i ovaj sajt koristi se poslednje verzije softvera koje pružaju jako visok nivo zaštite kako bi prikupljeni podaci ostali potpuno zaštićeni. Mi se obavezujemo da nećemo ni na koji način odavati ili prosleđivati podatke prikupljene prilikom porudžbine ili na bilo koji drugi način bilo kome osim u slučaju sudskog naloga kada smo po zakonu i obavezni.