O Nama

Mi smo tim mladih i entuzijastičnih psihologa koje prvenstveno spajaju zajedničke vrednosti, poput pomaganja ljudima u krizi i promocije mentalnog zdravlja, kao i velika ljubav i zainteresovanost za ispitivanje ljudske psihe. Tokom 2017. godine smo se složili da zajedničkim snagama radimo na primeni tih vrednosti i odlučili smo da napravimo savetovalište „Metanoja“. Opredelili smo se baš za to ime, zato što ono podrazumeva promenu mišljenja, stava i pogleda na stvari (što je zajednički imenitelj svih psihoterapijskih pravaca). Svi članovi savetovališta Metanoja su nosioci naprednog nivoa iz racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne terapije.

Jelena Šarić

Diplomirala na psihologiji na Fakultetu za medije i komunikacije, Univerziteta Singidunum u Beogradu. Trenutno je na master studijama iz oblasti kliničke psihologije. Pripravnički staž završila na Institutu za mentalno zdravlje, na Klinici za decu i adolescente, gde se bavila psihodijagnostikom i prisustvovala terapijskim grupama. Ima položen državni ispit.

e-mail: jelena.saric@psihologbeograd.rs ; telefon 062/8887295

Nađa Gudeljević

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je IMG-20200104-WA0003-868x1024.jpg

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Beogradu, odsek psihologija. Trenutno na master studijama psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa decom i odraslima iz neformalnih naselja na teritoriji Beograda. Zaposlena u Centru za integraciju mladih, Program obrazovanja. Pored toga, radi kao stručni saradnik u dva vrtića na teritoriji Beograda.

e-mailnadja.gudeljevic@psihologbeograd.rs ; telefon060/6001616

Stefan Dimić

Diplomirao na osnovnim i master studijama psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu (prosečna ocena 9.86). Pohađao seminare kod eksperata iz oblasti REBT psihoterapije – Windy Dryden, PhD.; Kristene Doyle, PhD..

Više od četiri godine radio sa ranjivim grupama, prvenstveno osobama iz ratom zahvaćenih zemalja (projekti međunarodnih organizacija UNHCR & Save the Children), na zadacima pružanja psihosocijalne podrške. Trenutno posvećen samo psihoterapijskoj praksi. Radi na dve lokacije: Kičevska 4 i Bulevar umetnosti 27.

Prezentovao rezultate svojih istraživanja i učestvovao na uglednim međunarodnim i nacionalnim i skupovima, kao što su The Fourth International Congress of Rational Emotive Behavior Therapy, 23rd Congress of European Association for Psychotherapy, 7, 8. i 9. kongres psihoterapeuta Srbije,  Empirijska istraživanja u psihologiji

e-mail: stefan.dimic@psihologbeograd.rs ; telefon 065/6180994

Sara Stavrić

Diplomirala psihologiju na Fakultetu za medije i komunikacije. Trenutno na master studijama iz oblasti kliničke psihologije. 
Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti HR-a i razvoja ljudi. Vodi edukativni centar koji ima za cilj individualno unapređenje i razvoj znanja i veština zaposlenih. 
e-mail: sara.stavric@psihologbeograd.rstelefon 062/397620

Ivana Drljača

Diplomirala na psihologiji na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu. Master studije iz kliničke psihologije završila na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Nosilac naprednog praktikuma iz racionalno-emotivne bihejvioralne terapije. Dvogodišnje iskustvo u radu sa decom i odraslima kao stručni saradnik, na poziciji psihologa u predškolskoj ustanovi. Pripravnički staž završila na Institutu za mentalno zdravlje, na Klinici za decu i adolescente, gde se bavila psihodijagnostikom, individualnim i grupnim radom. Ima položen državni ispit za zdravstvenog saradnika.

e-mail: ivana.drljaca@psihologbeograd.rs ; telefon: 063/7010350