Kome je namenjena psihoterapija?

Psihoterapija je namenjena svima koji osećaju potrebu za razgovorom sa stručnim licem. Bitno je naglasiti da na psihoterapiju ne dolaze samo osobe sa nekim psihičkim poremećajem, već i osobe koje žele da preduprede javljanje poremećaja, kao i da unaprede kvalitet svog života.

Koliko traje jedna seansa?

Seanse se najčešće održavaju jednom nedeljno u trajanju od 50 do 60 minuta. U zavisnosti od izraženosti problema, seanse se mogu održavati i dva puta nedeljno, a nekada i svake druge nedelje.

Kako da znam da će mi odgovarati psiholog i psihoterapijski pravac?

Više o psiholozima u savetovalištu Metanoja možete pročitati ovde, a o samom psihoterapijskom pravcu ovde. Na osnovu tih kriterijuma birate psihologa i psihoterapiju koje Vam najviše odgovaraju.

Kako izgleda prva seansa?

Na prvoj seansi se klijent i psiholog upoznaju. Tada psiholog pokušava da razume klijenta u kontekstu njegovih problema, definiše koje sve poteškoće ima i predstavlja tok terapije. Najčešće se između prve i druge seanse zadaju upitnici koji nam pomažu da otkrijemo sve tegobe.

Koliko iznosi cena individualne seanse?

Cena individualne seanse iznosi 3500 RSD (~30 EUR). Cena partnerske, bračne i porodične seanse iznosi 5000 RSD (~45 EUR).

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do naše kancelarije, imamo opciju i online savetovanja.

Nemojte čekati da Vaši emocionalni problemi postanu suviše ozbiljni. Krenite na psihoterapiju čim primetite neprijatne simptome. Popunite kratku kontakt formu i zakažite Vašu prvu seansu već danas.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do naše kancelarije, u ponudi imamo i mogućnost online savetovanja.